Mihnea Brie joacă pentru România la Campionatul Mondial de baschet 3×3

Astăzi începe la Lublin, în Polonia, FIBA 3×3 U23 World Cup, competiție la care țara noastră este reprezentată de echipele antrenate de Cătălin Ștefănescu și formate din George Blaj-Voinescu, Aurelian Gavriloaia, Vlad Nistor și Mihnea Brie la masculin și respectiv Anamaria Pop, Sonia Cazacu, Andreea Mititelu și Anisia Croitoru la feminin.

La competiție asistă și doamna Carmen Tocală, recent numită în funcția de președinte al Comisiei FIBA 3X3.

Echipa noastră masculină, din care face parte și baschetbalistul de la ”U” Cluj – Napoca Mihnea Brie, a fost repartizata în Grupa B, alături de Franța, Polonia, Austria și Benin și va juca primul meci miercuri de la ora 17,45 împotriva Franței, iar apoi de la ora 19,35 va întâlni Austria.

Pentru a se califica în sferturile de finala, România va trebui să se claseze pe unul din primele două locuri ale Grupei B, urmând să se confrunte cu una din fruntașele Grupei D Lituania, Japonia, Italia, Egipt sau SUA.

La feminin, Romania va evolua începând de joi, în Grupa D, alături de Japonia, Mongolia, Chile și Cehia, în prima zi urmând să întâlnească echipa Cehiei, de la ora 12,15 iar apoi pe cea a Japoniei de la ora 15,05.

Toate jocurile pot fi urmărite în direct pe canalul de YouTube FIBA 3×3.

Comments

comments