Micii schiori în fața unei mari competiții

La sfârșitul acestei săptămâni, între 18 și 21 februarie, stațiunea Harghita Băi, va fi gazda Campionatelor Naționale de schi fond pentru juniori mici, competiție la care secția de schi a C.S. Universitatea Cluj va fi reprezentată de 13 sportivi dintre care 8 fete și 5 băieți.

La categoria Juniori III (15-16 ani) vor concura Simona Popa si Gabriela Şchiop, respectiv Claudiu Vîtcă, Flaviu Dobra și Cosmin Pleș în timp ce la startul categoriei Juniori IV (12-14 ani) se vor alinia Georgiana Negrea, Ioana Purcel, Denisa Toader, Alexandra Abrudan, Flavia Dobra și Rebecca Matei, respectiv Claudiu Pleș si Torok Zoltan.

Tinerii de 15-16 ani se vor întrece în proba lungă de 5 kilometri stil clasic – băieții – și cea de 4 kilometri stil clasic- fetele – apoi pe un traseu aplicativ 1,5 kilometri stil liber – băieți și fete – și în final în proba de ștafeta mixtă – câte 2 băieți și 2 fete – 4×3 kilometri.

Juniorii de 12-14 ani vor evolua, împreună, băieți și fete, într-o probă lungă de 3 kilometri stil clasic apoi pe un traseu aplicativ în lungime de 1,5 kilometri stil clasic, și vor încheia cu ștafeta mixtă – 2 băieți și 2 fete – 4×1,5 kilometri stil clasic.

Le dorim succes antrenorului Andrei Pașcu și tinerilor săi elevi și îi așteptăm să revină cu medalii dintre cele mai strălucitoare.

Comments

comments