Meciul Timișoara Saracens – ”U” Prodvinalco s-a anulat

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Partida dintre campioana Timișoara Saracens și Universitatea Cluj, care conta pentru stabilirea clasamentului în Cupa Regelui, a fost anulată din cauza terenului înghețat.

Meciul era programat azi, 30 noiembrie, de la ora 11:00, însă arbitrul a decis ca să începă la 12:00, cu o oră mai târziu în speranța că soarele va dezgheța terenul. Cele două echipe au decis de comun acord să nu mai joace pentru a nu pune în pericol integritatea jucătorilor.

„Din motive de siguranță împreună cu stafful de la Timișoara am luat decizia de a nu disputa partida deoarece din punctul nostru de vedere terenul era impracticabil și riscul era foarte mare pentru accidentarea jucătorilor. S-a amânat timp de o ora meciul, dar au rămas aceleași condiții și ambele staff-uri nu am dorit să riscăm integritatea jucătorilor. Federația va decide când se va rejuca partida, într-o altă perioadă sau anul viitor, dar noi nu am vrut să riscăm ca la final de an să ne băgăm jucătorii în spital”, a declarat Bogdan Cantor, managerul echipei ”U” Prodvinalco.

Comments

comments