Meciul cu CSM Târgu Mureș trebuie „abordat cu seriozitate”

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj întâlnește joi, de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSM Târgu Mureș în cadrul etapei a 9-a a Ligii Naționale de baschet feminin. La prima vedere această partidă poate părea la îndemâna fetelor noastre în condițiile în care mureșencele nu au reușit să câștige nici un meci în această ediție de campionat.

Cu toate acestea, antrenorul Ioannis Koukos face apel la seriozitate din partea elevelor sale pentru a evita orice surpriză: „În primul meci pe teren propriu din returul sezonului regular întâlnim pe CSM Târgu Mureș și va trebui și cu această ocazie să demonstrăm că merităm locul pe care îl ocupăm în clasament. E adevărat că avem un lot tânăr dar avem de partea noastră calitatea jucătoarelor ceea ce ne poate ajuta să trecem peste acest impediment. Trebuie însă să abordăm meciul cu seriozitate, să câștigăm și să ne urmăm în continuare visul”.

Partida dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM Târgu Mureș va începe joi la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărită și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments