Meci spectaculos în Cupa României la handbal masculin

 Foto: Facebook „Aghi face poze”

Foto: Facebook „Aghi face poze”

Universitatea Cluj a ratat calificarea în Turul II al Cupei României la handbal masculin, după ce a fost învinsă miercuri seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian” de echipa de primă ligă CSU din Suceava. Oaspeții s-au impus cu 40-34 după ce la pauză tot ei conduceau cu 17-14, într-o partidă extrem de disputată, condimentată cu numeroase faze spectaculoase dar și cu câteva momente tensionate.

Despre această întâlnire antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: Ne am dorit foarte mult să avem un meci reușit și să încercăm să producem o surpriză dar din păcate adversarul a fost mai bun și mai bine pregătit decât noi. A fost un meci util însă, am luat pulsul primei ligi, acolo unde tindem și noi să ajungem și zic eu că a fost un meci frumos, cu dorință și atitudine. Sperăm că am oferit un joc plăcut în ciuda înfrângerii și știm că trebuie să muncim mai mult ca să devenim mai puternici.”

Pentru ”U” au marcat: Ionuț Ramba, Raul Ostace și David Kereki câte 6 goluri, David Noțigan 4, Tudor Drăgoi, Cătălin Ghivil și Mark Adoreanu câte 3, și respectiv Răzvan Mocioi și Cătălin Crișan câte 1 gol. Au mai jucat Călin Hossu, Bogdan Mercean, David Konya și Mircea Alisie iar poarta a fost apărată de Vlad Coman și Răzvan Szopka.

Următorul joc pentru elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba este programat duminică de la ora 17, tot în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în compania echipei CS „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, confruntare contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului pentru promovare din Divizia A.

Comments

comments