Meci fără surprize la Suceava pentru ”U” ELBI în Liga Națională de rugby

Meciul restanță din Liga Națională de rugby masculin disputat sâmbătă la Suceava între Bucovina și ”U” ELBI Cluj-Napoca, nu a produs nici o surpriză și s-a încheiat cu victoria echipei noastre cu 68-7 (28-0).

”U” ELBI a înscris nu mai puțin de 10 eseuri dintre care 9 transformate într-un meci în care mijlocașul nostru la deschidere, Ovidiu Melniciuc, care a și transformat trei dintre eseurile marcate, a fost desemnat „Omul meciului”. Sigur că diferența de scor putea fi mai mare însă ”U” ELBI nu a forțat și a dat dovadă de respect față de adversar.

Au existat însă și unele aspecte ale jocului care nu au fost tocmai pe placul antrenorului Cristian Săuan care la finalul partidei a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost o partidă bună, cu un început de meci ușor apatic, cu acțiuni ale băieților inițiate bine dar din păcate continuitatea ne-a cam dat bătăi de cap. Aș acuza mai degrabă neatenția din partea noastră decât presiunea adversarului. Neatenție care a generat mici greșeli tehnice contra unei echipe care nu avea absolut nimic de pierdut, poate chiar ușor subestimată, toate acestea ne-au creat o oarecare stare de nervozitate și momente de indisciplină în joc. Nu doresc să se înțeleagă că nu am jucat bine, dimpotrivă… este doar regretul că nu ne-am concentrat suficient pe calitate în evoluție, mai ales într-un meci în care am mizat mult că ne vom bucura de o continuitate de joc foarte bună, în special pe atac. Asta este… Felicitări tuturor jucătorilor pentru toate momentele bune ale meciului și trebuie să ne bucurăm pentru ele.”

Urmează în Liga Națională de rugby o pauză destul de lungă, următoarea partidă pentru ”U” ELBI fiind programată în 18 noiembrie, în deplasare cu CSM Galați.

Comments

comments