Meci de calificare în faza următoare la baschet feminin

Universitatea Cluj va juca vineri de la ora 14, în deplasare cu CSM Târgu Mureș în cel de al doilea meci al primei serii din grupa pentru locurile 5-8 la baschet feminin.

În prima confruntare, disputată în urmă cu o săptămână în Sala Sporturilor „Horia Demian”, fetele noastre s-au impus net cu 75-44 (26-9, 18-12, 21-8, 10-15) și sunt pregătite și hotărâte să câștige și cel de al doilea meci și să încheie seria cu două victorii.

De altfel, înaintea acestei partide, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Jucăm al doilea meci cu CSM Târgu Mureș și va trebui să îl tratăm cu aceeași seriozitate de care am dat dovadă în cel de săptămâna trecută. Întotdeauna un meci în deplasare este diferit față de cel de pe tren propriu dar sunt convins că fetele noastre se vor prezenta la același nivel. Din păcate nu ne vom putea baza pe Veronika Liubinets care este ușor accidentată și echipa medicală i-a recomandat o pauză dar sunt sigur că celelalte jucătoare o vor suplini cu succes.”

Meciul dintre CSM Târgu Mureș și ”U” Cluj-Napoca va începe vineri la ora 14 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments