Meci bun cu liderul clasamentului

 Poza: youtube FRB Tv

Poza: youtube FRB Tv

Universitatea Cluj a ținut ieri în șah mai bine de jumătate din meci liderul clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin, FCC Baschet UAV Arad, într-o întâlnire din cadrul etapei a 19-a a competiției.

În partida disputată ieri în Sala Victoria din orașul de pe Mureș, elevele lui Ioannis Koukos și Vlad Bota au debutat curajos și au câștigat primul sfert cu 19-17 iar apoi au confirmat jocul bun în cel de al doilea în care s-au impus încă și mai clar cu 16-12 încheind prima repriză în avantaj cu 35-29.

În sfertul trei s-a mers umăr la umăr până spre finalul acestuia, ultimele trei minute fiind cele în care o serie de ratări ale fetelor noastre le-au permis arădencelor să treacă la conducere cu 51-48. A urmat ultimul act în care gazdele au arătat de ce conduc în clasament și au reușit în final să se impună cu 70-59.

Pentru ”U” au înscris: Khianna Johnson 17 puncte, Taneka Rubin 15, Amira Al Ash Hab 12, Alexandra Uiuiu 10, Laura Bota 4 și Miruna Rus 1 punct.

În etapa următoare echipa noastră va întâlni, în deplasare, luni, 14 februarie de la ora 16, pe Agronomia București, partidă care va putea fi urmărită în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments