Maximum de puncte pentru ”U” la rugby în 7

Campionatul Național de Rugby în 7 a continuat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Gura Humorului, cu etapa a doua în care, la fel ca în runda inaugurală, ”U” Cluj a acumulat maximum de puncte, câștigând toate meciurile, atât pe cele din grupă cât și pe cele pentru locurile 1-4.

În urma acestor rezultate, ”U” a încheiat și această etapă pe locul întâi condiții în care, în clasamentul general a acumulat 60 de puncte și s-a distanțat la 12 „lungimi” de principalele urmăritoare: RC Bârlad, CSM Galați și CSM Constanța, toate cu câte 48 de puncte.

Ultima rundă a Campionatului Național de rugby în 7 va avea loc la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 24 și 25 septembrie.

La finalul celei de a doua etape, antrenorul Cristian Săuan declara:

„Nu vreau să vorbim despre calcule, trebuie să mergem în capitală și să câștigăm fiecare meci. Urmează o săptămână în care trebuie să ne evaluăm jucătorii accidentații, să vedem pe care dintre ei îi putem recupera și împreună cu cei apți, să putem forma cel mai bun lot posibil și să aducem titlul acasă, la Cluj.”

Comments

comments