Locul 1 la Sighișoara pentru handbaliști

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

HCM Sighișoara a organizat în perioada 16-18 august un turneu amical la care au fost invitate să participe echipele CSM Oradea, Universitatea Craiova și CS ”U” Cluj.

La acest turneu handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico au câștigat toate meciurile și s-au clasat pe locul 1. Universitatea Craiova s-a clasat pe locul 2, fiind urmată de HCM Sighișoara, gazda turneului, și CSM Oradea.

„A fost un turneu foarte bun pentru începutul nostru de pregătire, în care am încercat să vedem unde ne situăm cu pregătirea fizică. Nu am pus mare accent pe pregătirea tehnică-tactică. Din păcate, după acest turneu am ieșit puțin cam șifonați și anume că avem patru accidentați. Sper să îi recuperăm până la finalul săptămânii când vom merge la Timișoara”, a spus antrenorul clujenilor, Ioan Ani-Senocico.

Rezultatele „studenților”:
CSM Oradea – Universitatea Cluj 28-32
Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 39-25
HCM Sighisoara – Universitatea Cluj 36-38

În 24 și 25 august, „studenții” vor participa la turneul internațional amical „Cupa Poli”. Echipele participante sunt CS Minaur Baia Mare, RK Metaloplastika Šabac (Serbia) și gazda turneului, SCM Politehnica Timișoara.

Comments

comments