Lăpăzan și Cimpoeșu se bat pentru medalia de aur

Sala Sporturilor din Brezoi, județul Vâlcea, găzduiește în această săptămână finala Campionatului Național de cadeți. De la secția de box a CS ”U” Cluj participă trei sportivi, iar doi dintre ei s-au calificat în finala categoriei lor de greutate, care va avea loc sâmbătă, 6 mai 2017.

Cristian Lăpăzan îl va avea ca adversar în finala categoriei 32 kg pe Ionuț Chiriac, legitimat la Nicolina Iași, iar Florin Cimpoeșu va boxa pentru titlul de campion la categoria 65 kg, cu zălăuanul Tudor Mocan.

La categoria 38,5 kg Busuioc Alexandru l-a bătut în preliminarii pe Călin Alexandru de la Olimpia București, iar în semifinale a avut o evoluție foarte bună, a boxat bine iar decizia a fost pe muchie de cuțit, din păcate în favoarea lui Popa Raul de la Vâlcea. Sper ca mâine să iasă unul campion pentru Universitatea, a declarat antrenorul pugiliștilor universitari, Iosif Hercz.

În acest weekend, 5-7 mai 2017, alți trei sportivi de la ”U” participă alături de tehnicianul Octavian Matiș la un Turneu Internațional de Tineret la Chișinău. Este vorba despre Antonio Șanta (categoria 56 kg), Doghi Dorin (categoria 60 kg) și Ioan Mureșan (categ. 64 kg).

Comments

comments