La Suceava – succes clar al echipei de rugby masculin

Partida de la Suceava, pe care Universitatea Cluj a jucat-o în cadrul etapei a 7-a a play-out-ului Ligii Naționale de rugby masculin s-a încheiat, așa cum era de așteptat, cu un succes clar.

”U” Cluj a învins pe CSM Bucovina Suceava cu 96-10, la pauză 47-10, într-o întâlnire despre care, la finalul acesteia, antrenorul Cristian Săuan a spus:

„A fost o partidă foarte bună făcută de jucătorii noștri. Au dominat clar jocul încă din primele minute dar am avut și mici excepții în câteva faze de joc, decizii luate greșit în situații de presiune. Sigur, poate momentele bune ale jocului, scorul și dorința fiecăruia de a demonstra foarte multe, pot aduce și la momente unde greșelile își pot face apariția. Foarte important este că nu am avut accidentări grave și putem dispune, sperăm mult acest lucru, de un număr cat mai mare de jucători pentru meciul care urmează săptămâna viitoare având în vedere că vom avea o partidă mai apropiată de nivelul nostru.”

În etapa a 8-a a play-out-ului Ligii Naționale de rugby masculin, ”U” va întâlni sâmbătă de la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, pe CS Năvodari, formație clasată pe poziția a doua și care are, la fel ca și echipa noastră, 7 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Comments

comments