Kelemen Kincso continuă la echipa noastră de baschet feminin

Kelemen Kincso se află în aceste zile la Târgoviște unde se pregătește cu echipa reprezentativă a României în vederea participării la Jocurile Mondiale Universitare de Vară de la Chengdu, în China. Înainte de plecarea la lot, Kelemen Kincso și-a prelungit înțelegerea cu ”U” Cluj-Napoca și urmează să joace și în sezonul viitor în echipa antrenată de Ioannis Koukos. Imediat după acest eveniment, conducătorul nostru de joc a avut amabilitatea să răspundă la câteva întrebări pentru u-cluj.ro:

Cum ai caracteriza sezonul trecut din punct de vedere al echipei și al tău personal?

În sport cred că întotdeauna se poate și mai bine dar mai cred că modul în care am încheiat ediția trecută a campionatului, în raport cu începutul ei, denotă un real progres mai ales ca echipă. Undeva pe la jumătatea sezonului am dobândit „chimia” dintre noi și s-a creat o atmosferă foarte bună. Nu cred că cineva se aștepta să câștigăm acele meciuri dar iată că am reușit! În ceea ce mă privește am simțit un progres la aruncări, în apărare și mai ales în deciziile luate în teren dar mai sunt destule aspecte de îmbunătățit pentru care trebuie să muncesc și să joc cât mai bine din toamnă.

Care au fost principalele motive care te-au determinat să rămâi la ”U”?

M-am simțit foarte bine și apreciată aici la ”U” și cred că am construit o relație foarte bună jucător-antrenor cu domnul Koukos. Dânsul m-a sprijinit permanent, m-a ajutat să mă dezvolt pe plan sportiv și ne înțelegem bine și în afara programului oficial. Despre colege doar cuvinte bune: atât fetele mai experimentate cât și cele mai tinere au fost foarte deschise, ne-am sprijinit reciproc atât pe teren cât și în afara jocului și cred că tocmai această atmosferă frumoasă ne-a ajutat să progresăm și să avem rezultate. Și nu în ultimul rând, este important să fiu aproape de familia mea și de prietenul meu care sunt alături de mine.

Ce așteptări ai de la sezonul viitor personal și cu echipa?

Ca echipă sper să continuăm să fim unite și să devenim competitive pe plan național și de ce nu și internațional. Îmi doresc ca ”U” să ajungă între echipele de top în Liga Naționala și în Cupa României. Personal aș dori să mă dezvolt pe toate planurile ca sportivă, să devin în fiecare zi puțin mai bună decât în ziua precedentă și să pot să dau tot, să ajut echipa cu atitudinea și jocul meu. Sper că o să facem o figură frumoasă în noul sezon!

Comments

comments