Judoka universitari se antrenează în Poiana Brașov și la Izvorani

Federația Română de Judo este printre primele federații care a decis reluarea pregătirii centralizate. Sportivii legitimați la secția de judo a ”U”-CSM Cluj, Monica Ungureanu, Ștefania Dobre, Serafima Moscalu, Ionuț Vasian și Adrian Sulcă au fost convocați la Lotul Olimpic de judo seniori, în vederea participării la programul de pregătire centralizată încă din 8 mai, la Izvorani.

Începând cu 5 iunie loturile de Seniori și Tineret au început antrenamentele într-un mod organizat în Poiana Brașov, o parte din sportivi fiind legitimați la clubul nostru. În prealabil, toți participanții dar și întregul personal al Hotelului Caraiman au fost testați împotriva Covid-19, toate aceste teste fiind negative. Toți componenții CNOPJ-urilor (masculin și feminin) s-au reunit pe data de 1 iulie la Izvorani pentru reînceperea antrenamentelor.

Federația Română de Judo are în plan, în funcție de noile măsuri ce vor fi anunțate de către autoritățile naționale, împreună cu recomandările Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătații, finalizarea și publicarea noului calendar național.

Uniunea Europeană de Judo a decis să ofere spre organizare țării noastre următoarele competiții:

– Cupa Europeană U18 Cluj-Napoca, în perioada 12-13.09.2020;
– European Open Seniori Cluj-Napoca, în perioada 26-27.09.2020:
– Campionatele Europene de Seniori Echipe Mixt, 28.11.2020.

Comments

comments