Învinși de campioni

 Foto: super-liga.ro

Foto: super-liga.ro

Rugbyștii Universității Cluj au cedat sâmbătă, 24 septembrie, pe terenul campioanei en-titre Timișoara Saracens cu scorul de 69-7, într-un meci ce a contat pentru etapa a II-a a Cupei Regelui. Tehnicianul „alb-negrilor” Horea Hîmpea a trimis în teren o formulă bazată pe jucători tineri și fără prea multe minute jucate în campionat, fapt ce și-a spus cuvântul în rezultatul final. Singurele puncte ale echipei universitare au fost obținute prin eseul lui Alexandru Banu, transformat de Ionut Mazăre.

„A fost un meci la care nu ne-am ridicat la nivelul la care mă așteptam să ne ridicăm. A fost un scor foarte aspru. La noi a lipsit atitudinea, iar greșelile individuale au făcut această diferență mare de scor. Cu siguranță se vor opera modificări în lot, deoarece o parte dintre sportivii la care le-am acordat încredere de data aceasta ne-au dezamăgit. O să pregătim următoarele meciuri și mai ales cel cu Iașiul unde sperăm să câștigăm, iar în meciul următor cu Steaua o să acordăm altor jucători tineri încredere”, a precizat antrenorul ”U” Prodvinalco, Horea Hîmpea.

Următorul meci pentru studenții clujeni este programat sâmbătă, 1 octombrie, cu începere de la ora 11:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, când vor primi vizita formației CSA Steaua București în cadrul etapei a III-a a Cupei Regelui.

Comments

comments