Începe ediția 2023 a Campionatului Național de rugby în 7

Campionatul Național de rugby în 7 pornește la drum sâmbătă la București, cu Turneul Open – etapă preliminară cu rolul de a departaja cele 14 combatante ce urmează a fi împărțite în două serii.

”U” Elbi Cluj Napoca face deplasarea în capitală cu un lot format din 13 jucători: Cristian Andrioaiei, Fabian Banu, John Takatu’U, Toma Mârzac, Ovidiu Melniciuc, Alexandru Smarandache, Dragoș Damian, Alexandru Banu, Teodor Ursu, Sean Morrell, Șerban Dădăcuș, Paul Herman și Răzvan Bârlădeanu alături de antrenorul Cristian Săuan și managerul Cristian Podea.

Turneul Open al Campionatului Național de rugby în 7 se va desfășura pe Stadionul Parcul Copilului iar la finalul acestei runde primele opt clasate se vor califica în Campionatul Național Elită în timp ce celelalte șase echipe vor face parte din Campionatul Național Promovare. Cele 14 formații sunt împărțite în patru grupe a căror configurație a fost stabilită pe baza clasamentului final al ediției precedente. ”U” ELBI Cluj-Napoca este campioană națională în exercițiu și a fost repartizată în prima grupă împreună cu Sportul Studențesc, pe care o va întâlni de la ora 10,30 pe Terenul 2 tot acolo unde, de la ora 12, băieții noștri vor da piept cu CSU Arad.

Câștigătoarele celor patru grupe vor juca pentru locurile 1-4 fiind în același timp virtual calificate în Campionatul Național Elită.

Comments

comments