Începe ediția 2022 a Ligii Naționale de rugby

Universitatea Cluj va juca sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11, pe teren propriu, cu CSM Suceava, în primul meci din ediția 2022 a Ligii Naționale de rugby.

Noua competiție de top a rugby-ului românesc reunește la start 15 echipe împărțite în 2 grupe regionale. ”U” Cluj face parte din Grupa 1 alături de Știința Baia Mare, SCM-USAMVB Timișoara, Știința Petroșani, RC Gura Humorului, CSM Suceava, CSU Arad și CSU Alba Iulia, în timp ce din Grupa 2 fac parte Steaua, Dinamo, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galați, RC Grivița și Poli Iași.

Sezonul regular va cuprinde un singur tur după care primele două clasate se califică într-un Play-Off de patru cu meciuri tur-retur urmat de semifinale și finale. Celelalte 11 echipe vor lua parte la Play-Out cu meciuri fiecare cu fiecare într-un singur tur.

Meciul dintre ”U” Cluj și CSM Suceava va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11 pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Intrarea la meci este gratuită însă poți susține echipa de rugby ”U” Cluj în debutul în noua Ligă Națională de Rugby prin achiziția de bilete virtuale!

Pune umărul la relansarea echipei și la visul acesteia de a ajunge din nou în prim-planul rugby-ului românesc achiziționând bilete de pe:

www.iabilet.ro

Comments

comments