Începe duelul final al baschetbalistelor

Universitatea Cluj întâlnește mâine, 5 mai, de la ora 13:00 pe Agronomia București, în primul meci din finala pentru locurile 7-8 a Ligii Naționale de baschet feminin.

Elevele lui Ioannis Koukos vor juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru locul 7 în ierarhie, loc pe care l-a ocupat și la finalul sezonului regular în care a înregistrat 10 victorii și 12 înfrângeri, cu un total de 32 de puncte.

Aceasta este prima din cele 3 partide pe care fetele noastre urmează să le dispute cu Agronomia București, echipă pe care, în singura partidă decisă pe teren în sezonul regular, a învins-o clar cu 71-47. Meciul doi al play-off-ului va avea loc joi, tot de la ora 13:00 în Sala Polivalentă, iar în caz de egalitate după primele două jocuri, seria se va închide pe 9 mai la București.

Meciurile dintre ”U” Cluj și Agronomia București vor putea fi urmărite pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

Conform reglementărilor în vigoare, accesul spectatorilor la manifestările sportive este INTERZIS!

Presa/foto are acces pe bază legitimație de presă în limita a maxim 10 persoane, păstrând distanțarea socială și respectând normele Covid. Pentru acces vă rugăm să ne trimiteți un mesaj în privat.

Comments

comments