Încă o victorie pentru ”U” NTT Data Cluj

”U” NTT Data Cluj, echipa de volei feminin, a obținut o nouă victorie în Divizia A1, după un meci excelent în fața echipei CS Dinamo București, 3-0 (25-18, 25-20, 25-18). Partida a avut loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 13:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar „alb-negrele” nu le-au dat nicio șansă adversarelor, fiind mai mereu la conducere.

„A fost un meci greu pentru că Dinamo e o echipă bine pregătită, care ne-a creat probleme, dar noi am jucat foarte bine şi pot spune că începem să creştem mari şi să fim frumoşi. Am fost mult peste adversarele noastre. Pot spune că am făcut un meci perfect, exceptând unele greşeli inerente individuale, şi felicit pe toată lumea. Moralul este ridicat. Ne așteaptă un meci greu la Iași, într-o sală incomodă cu un public anost, dar totul se va decide în teren”, a declarat Ciprian Dârnescu, tehnicianul echipei clujene.

În urma acestei victorii, „studentele” ocupă locul opt cu 11 puncte, iar echipa bucureșteană a căzut pe poziția a șaptea cu 13 puncte. În etapa a XVI-a, intermediară, clujencele vor juca în deplasare cu ACS Penicilina Iași.

Comments

comments