Handbaliștii merg la baraj pentru promovarea în Liga Zimbrilor

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Sâmbătă, 19 mai, handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico au reușit o victorie importantă în fața echipei CS Minaur Baia Mare II, 27-26 (13-14). Victoria obținută în Sala Sporturilor „Horia Demian” i-a trimis pe „studenți” direct la barajul pentru promovarea în Liga Națională de handbal masculin.

„A fost un meci frumos, cu un angajament fizic foarte bun și ne bucurăm foarte mult că am reușit să luăm cele trei puncte. Am jucat în compania unei echipe cu jucători care evoluează și în Liga Națională și mă bucur că băieții au răspuns foarte bine la cerințele mele. Vreau să felicit echipa pentru parcursul avut în acest an competițional și sper ca la baraj să ne prezentăm mai bine ca și până acum”, a spus antrenorul lui ”U” Cluj, Ioan Ani-Senocico.

În barajul pentru promovare, care se va desfășura la Călărași în perioada 31 mai – 3 iunie, ”U” Cluj este în aceeași serie cu CSM Făgăraș și CS HC Buzău. Clujenii au terminat sezonul competițional al Diviziei A pe locul 3 cu 39 de puncte, având 13 victorii și 7 înfrângeri, 640 de goluri marcate și 571 primite.

Comments

comments