Handbaliștii încep jocurile pentru promovare

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Orașul Călărași găzduiește barajul pentru promovarea în Liga Zimbrilor în perioada 31 mai – 3 iunie 2018. Pentru acest baraj s-au format două serii, iar echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj se află în prima serie, alături de CSM Făgăraș și HC Buzău.

Astfel, primul meci al universitarilor va fi contra echipei HC Buzău pe 31 mai de la ora 16:00, iar cel de-al doilea va fi în compania handbaliștilor de la CSM Făgăraș pe 2 iunie de la aceeași oră.

„Mâine întâlnim echipa Buzăului, echipă care a terminat pe locul doi în cealaltă serie și înseamnă că au și ei o anumită valoare. Nu știu foarte multe multe despre această echipă, dar știu ce echipă avem noi și sper ca prin jocul nostru să îi surprindem și să ne adjudecăm victoria. La momentul actual este o discrepanță foarte mare între cele două ligi, Liga Zimbrilor și Liga a II-a, dar sper ca tinerețea și entuziasmul nostru să se ridice la nivelul unui joc cu o echipă din prima ligă”, a declarat antrenorul echipei „alb-negre”, Ioan Ani-Senocico.

În seria II a barajului sunt doar două echipe, ACS Atletico Alexandria și HC Vaslui, deoarece CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu nu s-a prezentat, iar la finalul turneului vor promova trei echipe în Liga Zimbrilor.

Comments

comments