Handbaliștii debutează în Liga Zimbrilor

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca debutează mâine, 5 septembrie, în Liga Zimbrilor. Meciul pe care îl vor susține clujenii se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” începând cu ora 18:00, echipa adversară fiiind CSM Bacău, nou-promovată în Liga Națională.

„Mă bucur că am putut să aducem patru jucători. La linia de 9 metri ar mai fi nevoie de încă un sportiv, cel puțin, dar bugetul nu ne permite acest lucru, din păcate. O să încercăm cu nucleul pe care îl avem să dăm tot la fiecare meci și să ne ridicăm la pretențiile acestei competiții. Liga Zimbrilor este total diferită de Liga a II-a, se joacă un handbal în viteză, cu forță, cu precizie. Deci este total altceva. A fost o perioadă destul de scurtă de pregătire și de acomodare, dar sperăm pe parcurs să reglăm tot ce mai avem nevoie. Sunt încrezător în acest grup, sunt băieți de aceeași vârstă, un lot tânăr, care cred că va compensa lipsa forței și a experienței cu ambiție și dăruire”, a declarat Ioan Ani-Senocico, tehnicianul „studenților”.

În perioada de pregătire, echipa clujeană s-a întărit cu patru handbaliștii: Cristian Niculai (portar), Alexandru Gurănescu (inter dreapta), Călin Hossu (inter stâng-centru) și Adrian Dedea (pivot).

Un bilet de intrare la meciul handbaliștilor costă 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.  Totodată, cei care doresc să își achiziționeze abonament pe sezonul 2018-2019 o pot face de la sediul Clubului Universitatea Cluj (str. Cardinal Iulliu Hossu, nr. 23, între orele 09:00-14:00, L-V), prețul fiind de 200 de lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Comments

comments