Handbaliștii caută a patra victorie consecutivă

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Gruparea de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va juca vineri, 18 noiembrie, acasă în fața celor de la HCM Sighișoara. Partida din cadrul etapei a IX-a din Divizia A, Seria B va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” începând cu ora 19:30.

Formația noastră se află pe un trend ascendent, obținând trei succesuri în ultimele 4 etape, în una dintre runde ”U” Cluj nejucând. În etapa trecută, băieții pregătiți de Alexandru Cucuiet s-au impus la Sibiu, scor 25-30, ocupând în acest moment poziția a 5-a a clasamentului.

De cealalată parte, adversarii sighișoreni se situează pe locul 3 în campionat, acumulând până acum 5 victorii și un egal.

„Un meci greu având în vedere că HCM Sighișoara nu a pierdut nici un meci și este o echipă care s-a întărit în ultimul timp cu câțiva jucători de valoare. Dar avem speranțe că vom face un meci bun și ne vom adjudeca cele trei puncte având în vedere jocul bun pe care l-a prestat echipa noastră la Sibiu și creșterea de formă a tuturor jucătorilor. Mai avem mici probleme de lot, câțiva accidentați care sperăm să fei apți la startul meciului”, a spus Radu Marc, directorul sportiv al echipei universitare.

Comments

comments