Handbaliștii au cedat în prima etapă din Liga Zimbrilor

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Startul sezonului 2018-2019 al Ligii Zimbrilor s-a dat ieri, 5 septembrie, iar handbaliștii Universității Cluj au jucat pe teren propriu cu CSM Bacău. Meciul s-a încheiat 24-22 pentru echipa oaspete, care a ținut de scor pe final, după ce la pauză a condus cu 14-10. Clujenii au reușit să se apropie de câteva ori pe tabelă și să egaleze, însă nu a fost suficient pentru a obține măcar un punct din această confruntare.

„Am arătat bine o scurtă perioadă de timp, prea puţin. La ce aşteptări am eu de la ei, prea puţin. Cred că azi diferenţa s-a făcut la bancă. Din păcate, sunt jucători noi la echipă care nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică, tactică, au stat de mult timp şi nu pot să îşi aducă aportul 100%. Nu pot decât să îi felicit pentru dăruirea lor, pentru modul în care s-au luptat până la sfârşit. Avem foarte mult de muncit dacă vrem să ajungem sus”, a spus antrenorul clujenilor, Ioan Ani-Senocico.

Daniel Hordoan a fost cel mai bun marctor al echipei noastre, 7 goluri, urmat de Alexandru Coman cu 4 goluri. Următorul meci al „studenților” este programat în 15 septembrie cu CSM Focșani.

Comments

comments