Handbaliștii au cedat pe teren propriu

 Sursă foto: Krisztian Bucsi

Sursă foto: Krisztian Bucsi

Liga Zimbrilor a reînceput, după o lună și jumătate de pauză, la mijlocul acestei săptămâni cu etapa a 15-a. Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj a reluat campionatul cu un joc pe teren propriu împotriva CSM Focșani.

Jocul s-a disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” ieri, 30 ianuarie, de la ora 18:00, iar echipa oaspete a câștigat cu 24-18 (9-12). Începutul partidei a fost echilibrat, iar de la 3-2 Universitatea s-a distanțat, conducând la patru goluri, 8-4. „Studenții” au avut o secetă în atac, timp în care oaspeții au egalat la 9. Clujenii au mai marcat de trei ori, în timp ce CSM Focșani a avut șapte ratări consecutive. Astfel, scorul pauzei a fost 12-9.

Universitatea s-a aflat la conducerea partidei până la mijlocul reprizei secunde când Focșani a reușit să egaleze din nou, 16-16. Echipa oaspete a trecut în avantaj și a câștigat jocul cu 24-18.

Pentru echipa universitară au înscris: Cătălin Fodorean 6 goluri, Raul Kotai 4 goluri, Alexandru Coman 3 goluri, Alexandru Draia 2 goluri, iar Alexandru Epure, Alexandru Gurănescu și Dacian Milășan câte un gol fiecare.

Comments

comments