Handbaliștii au cedat pe teren propriu

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a disputat etapa a III-a a turului 2 din Divizia A pe teren propriu ieri, 17 februarie. ”Studenții” au primit vizita echipei AHC Potaissa Turda Div.A de la ora 18:30.

Jocul din Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost câștigat de oaspeți, la trei goluri diferență, 34-31, după ce la pauză s-a menținut egalitatea, 16-16

„Per total a fost un meci bun din partea echipei noastre, cu părți mai slabe în apărare, iar la final am făcut niște greșeli în atac, care ne-au costat victoria. Ne așteaptă duminică un meci greu, dar sperăm să avem o evoluție bună și să reducem din greșeli”, a declarat sportivul universitar Grigore Coman.

Principalii marcatori pentru echipa noastră au fost Alexandru Draia și Putnoky Szabolcs cu câte 6 goluri, urmați de David Kereki și Grigore Coman, ambii cu 5 goluri marcate. După disputarea acestui joc, handbaliștii universitari au rămas pe locul secund în clasament cu 18 puncte, iar turdenii au rămas pe locul 3 și au adunat 18 puncte, fiind la egalitate cu CS ”U” Cluj.

Comments

comments