Handbaliștii au cedat la limită disputa cu Universitatea Craiova

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Gruparea masculină de handbal a Universității Cluj a pierdut partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, ce a contat pentru etapa a treia a Diviziei A, Seria B. ”U” a fost învinsă cu scorul de 32-33, după ce la pauză tabela indica 15-13 în favoarea echipei noastre.

„A fost un meci pe care în principiu ar fi trebuit să îl câștigăm, dar din păcate lipsa de experiență și tinerețea unora a făcut diferența. Presiunea meciului, tracul și poate și unele decizii din partea staff-ului au făcut să pierdem la un gol diferență. Ne pare rău tuturor de această înfrângere, dar asta e, întotdeauna există un învingător și un pierzător. Sunt convins că lucrurile vor sta mult mai bine odată cu sudarea relațiilor de joc și integrarea celor tineri veniți la echipă în această vară. Există potențial, rămâne doar să punem osul la treabă și rezultatele vor apărea. Să nu uităm totuși că suntem o echipă tânără în reconstrucție și pentru a avea rezultate trebuie ceva timp. Am încredere deplină în băieți că pe viitor, și nu prea îndepărtat, rezultatele pozitive or să vină și ele” a declarat antrenorul Alexandru Cucuiet.

După această înfrângere, Universitatea Cluj se situează pe poziția a 6-a a clasamentului, având 3 puncte adunate. În runda următoare, handbaliștii se deplasează la Oradea pentru a disputa meciul cu CSM din localitate.

Comments

comments