Handbaliștii au cedat la baraj

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

La finalul săptămânii trecute, 31 mai – 3 iunie, orașul Călărași a găzduit barajul de promovare în Liga Zimbrilor, care a fost format din două serii.

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj a fost repartizată în prima serie, alături de CSM Făgăraș și HC Buzău. Primul meci al universitarilor a fost contra echipei HC Buzău, care s-a impus cu scorul 31-22 (15-10), joi. Jocul de sâmbătă, cu CSM Făgăraș, „studenții” l-au cedat la cinci goluri diferență, 27-32 (11-20).

„Am intrat timorați și din această cauză nu ne-a ieșit jocul. Am dat de o echipă a Buzăului cu jucători mai experimentați și nu am reușit să obținem un rezultat favorabil. Felicit băieții pentru meciul cu Făgăraș, în care au jucat cu dezinvoltură. Acum ne rămâne doar să muncim în continuare și sperăm că anul viitor va fi mai bine”, a spus Ioan Ani-Senocico, tehnicianul clujenilor.

În urma acestor jocuri de baraj, CSM Făgăraș și HC Vaslui și-au păstrat locurile din Liga Zimbrilor, iar singura echipă promovată la baraj este HC Buzău. Echipa masculină de handbal a CS ”U” Cluj va intra în vacanță, iar reunirea va avea loc, probabil, la începutul lunii august.

Comments

comments