Handbalistele s-au calificat în optimile Cupei României

 Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit miercuri, 15 ianuarie, meciul din cadrul şaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin dintre CSU Neptun Constanţa și CS Universitatea Cluj.

„Alb-negrele” s-au calificat în optimile de finală la capătul unui meci echilibrat, adjudecat pe final cu scorul de 32 la 29. Pentru Universitatea au marcat (goluri/aruncări): Dindiligan 9/12, Moraru 8/12, Necula 6/9, Chintoan 5/6, Pica 2/2, Tamaș 1/2, Mincu 1/2.

Antrenorul universitarelor Alin Bondar a declarat următoarele:

„Jocul de la Constanța a fost un joc ce a avut toate ingredientele unui meci de Cupa României. Noi am plecat cu un lot restrâns din cauza accidentărilor, Diana Lazăr, Macarena Gandulfo și Larissa Araujo rămânând acasă, iar gazdele au avut ambiție și dorința de a se califica mai departe în competiție. În cea mai mare parte a jocului noi am aliniat o formație tânără și chiar foarte tânără, care uneori a oscilat în joc legând momente de joc bune sau foarte bune, cu momente mai puțin bune, specifice tinereții lor. Rămâne o calificare obținută în 11 jucătoare fapt care este un lucru încurajator”.

Comments

comments