Handbalistele pleacă la București în efectiv redus

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj întâlnește mâine, 12 noiembrie, formația HC Zalău într-un meci ce contează pentru etapa a 6-a a Ligii Florilor MOL. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă din București cu începere de la ora 13:00.

Handbalistele noastre fac deplasarea la București în efectiv redus, 7 sportive și antrenorul Alex Curescu fiind depistați pozitivi cu virusul Sars-Cov-2. Aceste îmbolnăviri vin după turneul organizat de FRH la Sf. Gheorghe în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie.

În partida cu HC Zalău vor fi prezente în teren sportivele Florna Chintoan, Raluca Nicolae și Corina Biriș, recuperate după Covid-19.

„Este o situație extrem de dificilă. Mergem cu un lot practic decimat de Covid, am reușit să le recuperăm pe Florina Chintoan, Corina Cordoș, Raluca Nicolae, dar am pierdut jumătate de echipă după turneul de la Sf. Gheorghe. Poate că trebuie să trecem împreună prin toate până să ajungem să fim o echipă. Sperăm ca fetele depistate pozitiv să facă o formă ușoară, gândurile noastre se îndreaptă și spre ele, ne dorim să ne întoarcem sănătoși. Rămânem uniți, nu cedăm, nu capitulăm”, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

Comments

comments