Handbalistele încheie campionatul pe teren propriu

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin ”U” Cluj va disputa miercuri, 26 aprilie, meciul din cadrul etapei a 25-a a Ligii Naționale, pe teren propriu. Acesta este ultimul joc pentru fetele noastre din sezonul competițional 2016-2017 al Ligii Naționale, deoarece în ultima etapă vor sta.

Fetele antrenate de Florentin Pera primesc vizita formației ASC Corona 2010 Brașov. Înaintea acesteui duel, oaspetele ocupă locul 7 în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce „alb-negrele” sunt pe locul 9, cu 4 puncte mai puțin. Partida este programată a se desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu începere de la ora 16:00, va fi transmisă în direct de postul de televiziune TVR2 și va fi arbitrată de cuplul de arbitri bucureșteni Radu Iliescu – Doru Manea, iar observator delegat în partea Federației Române de Haldbal va fi Constantin Milcu.

„Întâlnim o echipă puternică, cu 5 jucătoare de lot național în componență  și alte 5-6 jucătoare care au făcut parte în trecut din echipa națională, însă și echipa noastră a demonstrat că are capacitatea de a juca de la egal la egal cu orice adversar indiferent de valoarea acestuia. Chiar dacă echipa noastră și-a realizat obiectivul și și-a asigurat menținerea în Liga Națională încă de la meciul cu Roman, am încrederea că fetele vor intra motivate, decise și unite în vederea realizării unui joc cât mai bun. Vom aborda această partidă la victorie și sperăm să încheiem acest campionat cu un meci frumos în fața minunaților suporteri cărora le mulțumim pentru tot sprijinul acordat necondiționat de care au dat dovadă față de echipa ”U” Cluj”, a declarat tehnicianul echipei clujene, Florentin Pera.

Comments

comments