Handbal masculin: ”U” a condus timp de 20 de minute campioana Dinamo

Universitatea Cluj a ținut piept timp de 20 de minute echipei Dinamo, formație calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor și câștigătoarea ultimelor trei ediții din Liga Națională, chiar dacă în final a fost întrecută cu 41-29 (14-16).

În meciul disputat joi seara în Sala Sporturilor „Horia Demian” și contând pentru etapa a 4-a a Ligii Zimbrilor, „haiducii” conduși din teren de Ionuț Ramba și de pe margine de Octavian Hârțoagă au început perfect partida cu Dinamo și până în minutul 22 s-au aflat la conducere atât pe tabela de marcaj cât și în joc.

După acest debut perfect și după ce antrenorul dinamovist Xavi Pasqual a introdus în teren și ultimele piese ale „artileriei grele” în frunte cu portarul Saeid, ”U” a fost nevoită să cedeze pas cu pas și în final să se recunoască învinsă la un scor poate prea sever după aspectul jocului, mai ales în prima sa parte.

La finalul partidei, Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „După cum ne-am așteptat a fost un meci frumos și spectaculos. Eu cred că în multe momente am pus probleme campioanei, ne-am ridicat la nivelul lor și am prestat și noi un joc de calitate. În aceste meciuri trebuie să ne autodepășim și să ne bucurăm de spectacol. Cred că cei care au fost în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu toții iubitori de handbal, au avut parte de spectacol și au putut vedea în același timp că nivelul echipei crește de la meci la meci”.

De remarcat că la această întâlnire „de gală”, lovitura de începere a fost dată de domnul Călin Hossu, fost jucător, conducător, acum sponsor al lui ”U”, echipă alături de care se află de decenii și pe care o iubește necondiționat.

Golurile formației noastre au fost marcate de: Călin Hossu 11, Ionuț Ramba 5, Shahoo Nosrati 3, Didi Hrimiuc, Cătălin Ghivil și Bogdan Paul câte 2 și respectiv Andrei Mureșanu, Mark Adoreanu, David Kereki și Andrei Totoi câte 1 gol. Au mai jucat Alex Coman, Raul Ostace, David Noțigan și Ajdin Zahirovic iar poarta a fost apărată de Vlad Coman și Sebastian Baciu.

În etapa următoare, ”U” va întâlni în deplasare, duminică 24 septembrie, pe ACS HC Buzău 2012.

Comments

comments