Hâmpea: „Am avut o atitudine extraordinară și am fost foarte disciplinați”

 Foto: super-liga.ro

Foto: super-liga.ro

Stadionul Ghencea a programat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00, partida din cadrul etapei a III-a a Cupei României la rugby masculin. Steaua București s-a impus cu 29-17 (14-10) în fața rugbyștilor Universității Cluj. După un început în forță pentru Steaua București, care a marcat două eseuri în primele zece minute, „alb-negrii” au revenit în joc și au redus ecartul la 14-10 la pauză. În repriza a doua, clujenii au avut o prestație foarte bună, însă nu suficientă pentru obținerea unei victorii. Experiența „roș-albaștrilor” și-a spus cuvântul și au reușit să se impună cu 29-17 și să câștige punctul bonus ofensiv.

„Am intrat foarte, foarte greu în meci, a fost destul de frig și terenul a fost greu. Am fost foarte dezamăgit când am văzut că în minutul zece era 14-0 pentru Steaua, dar am avut o discuție cu ei mai serioasă și au reușit să reintre în joc. În repriza a doua Steaua a intrat de două ori la noi în teren, în rest am fost numai noi la ei în teren. I-am dominat la toate capitolele: am dominat grămada, am dominat marginea, i-am dominat în atitudine. Am avut o atitudine extraordinară și am fost foarte diciplinați,  Steaua a avut două cartonașe galbene, noi nu am avut niciunul. Sunt foarte mulțumit de meci, dar îmi pare foarte rău că nu am reușit să intrăm de la început în meci”, a declarat antrenorul „studenților”, Horea Hîmpea.

În următoarea etapă, ”U” Prodvinalco va primi vizita celor de la CS Dinamo București. Meciul este programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Comments

comments