Grupările de rugby au cedat partidele disputate la București

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Secțille de rugby masculin și feminin de la CS Universitatea au disputat la sfârșitul săptămânii trecute partidele din campionatele în care sunt angrenate. Băieții de la ”U” Prodvinalco au cedat în etapa a zecea din SuperLigă pe terenul celor de la Dinamo, scor 34-10. Clujenii au început bine întâlnirea de pe stadionul „Florea Dumitrache”, deschizând scorul prin Ovidiu Melniciuc, cel care a înscris un dropgol. Ulterior, gazdele au trecut la conducere iar la pauză tabela indica 12-3. Între timp, jucătorul echipei noastre, Csaba Gal, a fost eliminat, însă ”studenții” au opus o rezistență solidă chiar și în aceste condiții.

Istoria meciului avea sa se scrie in ultimele 15 minute, când Dinamo a reușit să înscrie trei eseuri și să-și treacă în cont bonusul ofensiv. Mai întâi, Doru Dragoș a marcat după o presiune a înaintării, apoi Simote Liueli a făcut o cursă de aproximativ 50 de metri, tot el aflându-se la finalizare în urma unei acțiuni a tresferturilor dinamoviste, ultima reușită a partidei fiind încercarea de onoare a alb-negrilor, autor Vasile Dragoș, notează super-liga.ro

Fetele pregătite de Sergiu Pop au disputat prima etapă din cadrul sezonului 2017 al Campionatului Național de Rugby 7, partidele având loc pe Stadionul Arcul de Triumf. ”Alb-negrele” au înregistrat următoarele rezultate:

Politehnica Iași 42-0 CSU Cluj

CSU Cluj 0-40 CS Agronomia

Politehnica Iași 54-5 CSU Cluj

CSU Cluj 12-31 CS Agronomia

În urma acestei runde, clasamentul arată astfel:

  1. Politehnica Iași – 10p
  2. CS Agronomia – 10p
  3. CSU Cluj – 4p

Comments

comments