A fost meci cu Dinamo, urmează Steaua

Iubitorii voleiului sunt invitați sâmbătă, 26 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pentru a urmări ceea ce se așteaptă a fi o partidă deosebit de interesantă între Universitatea Cluj și Steaua București.

Meciul contând pentru etapa a 20-a a Diviziei A1 la volei masculin va aduce față în față două echipe aflate la poli opuși ai clasamentului dar elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei sunt hotărâți să lupte din răsputeri pentru a se ridica la nivelul adversarilor.

Pe de altă parte, Steaua se află pe locul 2 în clasament și este în urmărirea campioanei Arcada Galați, de care o despart doar 3 puncte, așa încât echipa din capitală este obligată să plece cu toate punctele de la Cluj-Napoca și va face totul pentru aceasta.

Meciul dintre ”U” Cluj și Steaua București va începe sâmbătă 26 februarie la ora 18 și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „U Cluj TV”.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Accesul în sală se face în limita a 50% din capacitatea sălii iar participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Comments

comments