Florentin Pera: „Am avut un moment de revenire pe final, din păcate n-am reușit să-l gestionăm”

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Gruparea feminină de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a cedat meciul de pe teren propriu cu HCM Râmnicu Vâlcea, scor 23-26. Întâlnirea din Sala Sporturilor „Horia Demian” ce a contat pentru etapa a 14-a din Liga Națională a început echilibrat, iar la pauză tabela indica 12-13, oaspetele având astfel un avantaj de un gol după 30 de minute scurse.

”U” Cluj a reușit să treacă la conducere prin Diana Puiu cu aproximativ 8 minute rămase până la final, însă adversarele au gestionat mai bine ultimele secvențe de joc, reușind să fructifice atacurile avute, spre deosebire de jucătoarele clujene, care au ratat mai multe aruncări consecutive.

Principala marcatoare a echipei noastre a fost Cristina Laslo cu 11 goluri, fiind urmată de Florina Chintoan cu 5 goluri și de Diana Puiu cu 4 reușite.

Antrenorul echipei noastre, Florentin Pera, și-a oferit opinia la finalul partidei:

„Diferența a făcut-o poarta, Blazek a avut o zi excepțională, noi am ratat nu mai puțin de zece situații unu la unu cu portarul. În aceste condiții e greu să bați o echipă care venea cu un moral extrem de bun după victoriile cu Craiova și Brăila. Am avut un moment de revenire pe final, din păcate n-am reușit să-l gestionăm. Ne-am grăbit, ne-am pripit, am căutat soluții pe parcursul celei de-a doua reprize, am încercat și alte formule de echipă. Probabil că ratările au inhibat puțin jucătoarele și n-am reușit să ducem jocul cu bine. E o victorie meritată a celor de la Vâlcea, trebuie să ne asumăm această înfrângere. Noi am venit după o perioadă extrem de bună, după rezultatele obținute în ultimele etape. Astăzi nu am reușit să repetăm aceeași evoluție, am ratat enorm de mult.”

Comments

comments