Final de sezon pentru handbaliști

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Ultima etapă din Divizia A va avea loc în acest sfârșit de săptămână, iar handbaliștii universitari vor juca pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare II. Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” va începe de la ora 14:00 în 19 mai, sâmbătă.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, ultimul din campionat, în compania formației CS Minaur II, care va veni cu mai mulți jucători de la prima echipă deoarece tinerii lor pleacă la turneul final. Noi avem nevoie de meciuri tari, în care să ne arătam valoarea și sper că ne vom ridica la înălțimea unui meci de asemenea anvergură. Am încredere că băieții vor fi foarte concentrați, chiar dacă e ultimul joc din campionat, și sper să ne adjudecăm victoria”, a declarat Ioan Ani-Senocico, tehnicianul echipei clujene.

Universitatea Cluj se află pe locul 4 cu 36 de puncte, iar CS Minaur Baia Mare II ocupă locul 3 cu 37 de puncte, iar câștigătoarea meciului de sâmbătă va merge la barajul pentru promovare în Liga Națională de handbal masculin. Rezultatul meciului tur dintre cele două echipe ardelene a fost 35-30 pentru băimăreni.

Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul GRATUIT pe baza carnetului de elev.

Comments

comments