Final de sezon încununat de succes pentru ”U” Elbi

”U” Elbi Cluj-Napoca a încheiat cu succes sezonul 2023 de rugby masculin după ce sâmbătă, în finala pentru locul 5 a trecut clar cu 41-9 (34-6) de Politehnica Iași într-un meci disputat pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Băieții noștri nu au lăsat nici o șansă oaspeților într-o partidă pe care, spre deliciul spectatorilor prezenți în tribune, au dominat-o net în prima repriză, înscriind pe bandă rulantă și practicând un joc modern și spectaculos.

La finalul confruntării, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un joc bun în prima parte a meciului făcut de băieți dar modest în partea secundă. Un meci în care s-au marcat aproape toate punctele în prima repriză. Noi am început jocul foarte bine și am reușit să marcăm imediat iar asta ne-a dat repede curaj și multă încredere că vom câștiga ușor și fără mari bătăi de cap. Am încheiat prima repriză foarte bine cu o atitudine și cu un scor foarte bun. Poate că datorită punctelor marcate, în repriza a doua am luat-o puțin individual și am intrat într-un șir de greșelilor tehnice și infracțiuni care au fragmentat jocul foarte mult. În ansamblu însă a fost bine și important este că ne-am atins obiectivul cel de clasament final. Important este și faptul că nu am avut accidentări în acest meci și toți jucătorii sunt bine. Ziua de azi marchează încheierea unui campionat și a unui an din viața noastră sportivă, trebuie să fie un moment important pentru jucători și pentru toți cei care au fost mereu alături de această echipă, pentru toată suflarea rugby-ului clujean. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină și sunt alături de noi necondiționat.”

Cel mai bun jucător al acestui ultim meci al sezonului a fost desemnat Paul Herman iar noi le dorim jucătorilor, staff-ului tehnic, tuturor celor care trudesc pentru aceste performanțe la ”U” Elbi Cluj-Napoca o vacanță frumoasă și Sărbători fericite!

Comments

comments