Final de sezon în handbalul feminin

Astăzi sunt programate meciurile din ultima etapă, a 30-a, a Ligii Florilor MOL la handbal feminin. Universitatea Cluj va evolua în această după-amiază, de la ora 17:45, în Sala Rapid din capitală, împotriva formației SCM Craiova, ocupanta locului 11 în clasament.

În ultima confruntare directă dintre cele două formații, în aprilie, fetele noastre s-au impus cu 27-21. Din păcate acesta va fi, sperăm doar pentru un an și ultimul meci pe care „studentele” îl dispută pe prima scenă a handbalului românesc. Întâlnirea dintre „U” Cluj și SCM Craiova va începe astăzi, la ora 17:45 și va fi transmisă în direct și contra cost pe canalul FRH TV.

Ieri, 2 iunie, „studentele” au suferit o înfrângere în fața echipei SCM Rm. Vâlcea, cu scorul de 23-36, 8-17 la pauză. În penultima rundă a sezonului din Liga Florilor s-au remarcat de la echipa noastră următoarele: Florina Chintoan- 6 puncte, Corina Cordoș- 5 puncte și Diana Lazăr cu 3 puncte. Meciul a fost arbitrat de către Claudiu Gorina și Florin Melencu (Dolj), iar observator FRH a fost Ioan Ciobanu (Bacău).

Comments

comments