Final de săptămână cu natația de la ”U” angrenată în trei competiții

Finalul acestei săptămâni aduce prezențe importante pentru natația de la ”U” în trei competiții de prestigiu.

Andrei Ungur va concura, ca membru al echipei noastre naționale, în cea de a 59-a ediție a puternicului concurs de înot Settecolli Trophy care se desfășoară de astăzi și până duminică la Roma. La startul competiției se vor alinia 768 de sportivi, din 29 de țări de pe cinci continente care vor concura timp de trei zile în superba arenă Stadio del Nuoto, de la Foro Italico, din Roma. Andrei Ungur, care îl va avea coleg de echipă printre alții pe David Popovici, va înota în probele de 50 și 100 de metri spate, 50 de metri fluture și 100 de metri liber.

Începând de mâine și până duminică, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează întrecerile Campionatului Național de înot pentru copii de 11 ani. Competiția va fi găzduită de Bazinul Olimpic din Pitești iar la start se vor prezenta copii care au îndeplinit baremul de participare la etapele regionale (zonale) de calificare. Tania Pop va concura pentru ”U” în 8 probe: 50 de metri fluture, 50 de metri spate, 200 de metri mixt, 100 de metri bras, 100 de metri liber, 50 de metri bras, 50 de metri liber și 100 de metri spate.

Localitatea Gyula din Ungaria, situată în apropierea graniței cu România, este începând de astăzi gazda Campionatelor Naționale de înot master, Concursul Memorial Dr. Károly Regele. La această competiție ”U” Cluj-Napoca le are ca reprezentante pe Andreea Pop care va înota în probele de 50, 100 și 200 de metri liber, 50 și 100 de metri spate și 50 de metri fluture, Denisa Vlad la 50, 100 și 400 de metri liber și respectiv Ioana Curta în probele de 50 și 100 de metri liber și 50 de metri spate. Echipa noastră este însoțită de antrenorul Philgas Șoit și de multipla campioană dr. Oros Maier Judith.

Comments

comments