Fetele de la ”U” – printre protagonistele Balcaniadei de culturism și fitness

 Foto: Facebook FRCF

Foto: Facebook FRCF

România a câștigat Campionatele Balcanice de culturism și fitness desfășurate la sfârșitul săptămânii la Skopje, în Macedonia de Nord, competiție la care au participat sportivi și sportive din 10 țări.

Reprezentantele Clubului Sportiv Universitatea Cluj au contribuit la acest succes cu trei medalii de aur obținute de Ariana-Maria Tolpiceanu la bikini fitness 162 de centimetri atât la senioare cât și la junioare și respectiv Diana Vincze la bikini fitness 172 de centimetri senioare. În plus, Ariana-Maria Topliceanu a intrat și în posesia medaliei de bronz la categoria fit pairs.

Evident mulțumit de prestația elevelor sale, antrenorul Sebastian Văsuț a declarat pentru u-cluj.ro: „Suntem fericiți că sportivele de la ”U” au avut o contribuție atât de frumoasă la victoria echipei României. Felicitări Arianei, Dianei și tuturor celor care au fost la Skopje și au obținut titlul suprem. În ceea ce ne privește continuăm pregătirile pentru a obține rezultate cât mai bune la Campionatele Europene care vor avea loc în luna mai, în Spania!”

Comments

comments