Fără victorie în turneul de la Cluj-Napoca

 Foto: Thomas Poledna

Foto: Thomas Poledna

„U” NTT Data nu a reușit șă câștige nici unul din cele două meciuri susținute la sfârșitul săptămânii în Sala Sporturilor „Horia Demian” în cadrul celui de al doilea turneu al returului Diviziei A1 la volei feminin.

Dacă în prima partidă disputată vineri, contra formației Știința Bacău, elevele Luminiței Trombițaș porneau cu șansa a doua, întâlnirea de aseară cu F.C. Argeș se anunța una deosebit de disputată între vecinele de clasament de pe locurile 10 și 11.

În primul joc, pierdut cu 3-0 (-19, -24, -20) cu Știința Bacău, fetele noastre au făcut totuși o figură frumoasă în fața unui adversar net superior, cu Adina Stanciu, autoare a 11 puncte în calitate de cea mai bună marcatoare.

Duminică seara, după o zi de pauză, „U” NTT Data a întâlnit pe F.C. Argeș, echipă care reușise să câștige un set în seara precedentă în fața băcăuancelor. Clujencele au condus în primul set uneori la distanță confortabilă dar de la scorul de 23-23 nu au mai reușit să concretizeze superioritatea de până atunci și au cedat cu 25-23.

Setul doi a fost unul fără istoric, 25-16 pentru oaspete pentru ca în cel de al 4-lea fetele noastre să aibă o prestație mai apropiată de valoarea lor și să câștige cu 25-21.

În ultima parte s-a mers „cap-la-cap”, cu schimbări spectaculoase de scor dar din nou finalul le-a trădat pe clujence: după 23-21 nu au mai reușit nici un punct, au pierdut setul cu 25-23 și partida cu 3-1, având din nou în Adina Stanciu cea mai bună marcatoare cu 17 reușite.

Comments

comments