Fără victorie în turneul 3 la baschet feminin

 Foto: canalul de Youtube al Federației Române de Baschet

Foto: canalul de Youtube al Federației Române de Baschet

Universitatea Cluj a jucat sâmbătă, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași din Brașov cel mai disputat meci al turneului 3 din Liga Națională de baschet feminin pierdut, din păcate în fața echipei CSM Târgoviște cu 65-61.

Elevele lui Ioannis Koukos au ținut ritmul doar în prima repriză când s-au consemnat opt schimbări la conducere și cinci situații de egalitate pe tabela de marcaj după care târgoviștencele nu au mai cedat inițiativa până la final.

Korine Campbell a fost din nou cea mai bună marcatoare a fetelor noastre, cu 21 puncte, urmată de Andreea Fleșer cu 14 puncte în timp ce Rashida Timbilla a reușit un nou double-double cu 11 puncte, 15 recuperări și 5 pase decisive.

Surpriza turneului a fost produsă însă duminică de Olimpia Brașov care a reușit să învingă pe Universitatea Cluj, echipă ce câștigase la 12 puncte meciul din Cupa României.

Fără Ashley Polacek şi Alexandra Uiuiu și cu doar 3 schimbări la dispoziție, echipa noastră a trebuit să se recunoască învinsă în final cu scorul de 73-61.

Korinne Campbell și-a trecut și ea în cont un double-double (16 puncte și 15 recuperări) iar Ruxandra Chiș s-a evidențiat cu 5 puncte, toate din aruncări de la distanță.

În clasament Universitatea Cluj se află acum pe locul 8 cu 2 victorii din 7 meciuri și un total de 9 puncte.

Comments

comments