Fără punct pierdut pentru Molnoș

Universitatea Cluj a obținut un nou titlu de campion național, la sfârșitul săptămânii trecute, când Molnoș Norbert s-a clasat pe locul întâi la Campionatele Naționale de lupte pentru seniori și sportivi sub 23 de ani.

Luptătorul antrenat de Aurel Șuteu și-a depășit toți adversarii din cadrul grupei sub 23 de ani la categoria 74 de kilograme.

Echipa „U” Cluj a revenit din Banat aureolată cu încă o medalie, de data aceasta de bronz, câștigată de Daria Telecan la categoria 76 de kilograme.

„A fost o competiție deosebit de dificilă, desfășurată la temperaturi de peste 50 de grade în sală și care a aliniat la start cam tot ce au mai bun luptele din România la grupa sub 23 de ani. Molnoș Norbert a făcut un turneu excelent învingând fără drept de apel toți adversarii fie prin tuș, fie la diferențe mari și mai ales fără să piardă vreun punct. În ceea ce o privește pe Daria Telecan ea reprezintă o foarte frumoasă surpriză pe care o așteptăm confirmată în întrecerile următoare.” – a declarat la întoarcerea acasă de la Lugoj maestrul Aurel Șuteu

Comments

comments