Examen dificil în primul meci din play-off la baschet feminin

 Foto: baschetarad.ro

Foto: baschetarad.ro

Universitatea Cluj a fost întrecută, miercuri, în deplasare de FCC Baschet UAV Arad cu 90-55 (25-9, 18-19, 28-14, 19-13) în primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin.

La finalul partidei, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Am știut de la bun început că în această serie vom avea parte de meciuri dificile. Și așa s-a și întâmplat în acest prim meci în care am întâlnit o echipă cu obiective diferite de ale noastre. Trebuie să recunoaștem că nu am putut ține pasul cu adversarele timp de 40 de minute și am pierdut pe bună dreptate. Însă vom încerca să avem un joc mai competitiv duminică, atunci când vom evolua în Sala Sporturilor „Horia Demian”, acolo unde ne simțim cel mai bine.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Alexandra Uiuiu, Yevheniia Putra și Tanesha Ola Seni Sutton câte 12, Kelemen Kincso 8, Petra Șanta 5, Ruxandra Chiș 4 și Laura Bota 2 puncte.

Cel de al doilea meci al seriei de play-off cu FCC Baschet UAV Arad va avea loc duminică de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărit în direct și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments