Examen dificil la Arad pentru echipa de baschet feminin

 Foto: FCC UAV ICIM Arad facebook

Foto: FCC UAV ICIM Arad facebook

Meciul de baschet feminin în care ”U” a întâlnit sâmbătă seara, în deplasare pe FCC Baschet UAV Arad s-a dovedit a fi un examen dificil pentru echipa noastră în condițiile în care gazdele au prestat până la final un joc solid și de foarte bună calitate care le-a și adus victoria cu 65-48 (19-18, 15-13, 16-11, 15-6).

Aceasta a fost și aprecierea antrenorului Ioannis Koukos care a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un meci greu, așa cum ne-am așteptat de altfel. Cu toate acestea până la începutul ultimului sfert am fost aproape de echipa din Arad dar de acolo nu am mai putut rezista. Am luptat din răsputeri, am încercat totul dar împotriva unor astfel de echipe trebuie mai mult decât atât. Vom continua să ne pregătim, să ne urmărim obiectivele și să evoluăm cât putem de bine în meciurile următoare”.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Elisabeth Pavel 19, Veronica Liubinets 10, Alexandra Uiuiu 6, Alexis Pana 4, Kincso Kelemen 3 și respectiv Delora Pricop, Laura Bota și Renata Kovacs câte 2 puncte. Au mai intrat pe parchet: Ioana David, Maria Farago, Roxana Popovici și Mercedes Erika Horvath.

Următorul meci pentru ”U” este cel de joi, 11 Ianuarie în care va primi, în cadrul etapei a 9-a a Ligii Naționale de baschet feminin, vizita echipei CSM Târgu Mureș.

Comments

comments