Etapă cu învățăminte pentru „alb-negri”

Dinamo, ocupanta locului 3 în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, s-a dovedit prea puternică pentru Universitatea Cluj în meciul din capitală din cadrul etapei a 19-a a competiției. Gazdele s-au impus cu 3-0, pe seturi la 14, la 11 și la 12 iar la sfârșitul partidei managerul lui ”U”, Bogdan Ungureanu, a declarat:

„Am făcut deplasarea la București după meciul de 5 seturi cu Știința Baia Mare și în aceste condiții, ținând seama și de valoarea adversarului, am dorit pe de o parte să dăm o șansă celor care au jucat mai puțin până acum dar și să îi ajutăm pe băieți să treacă peste dezamăgirea de după meciul de miercuri când nu am reușit să fructificam 6 mingi de 3 puncte. Consider că meritam totul de la meciul cu Baia Mare dar am obținut puțin și asta nu neapărat din vina jucătorilor. Ca urmare am lăsat câțiva dintre titulari să se odihnească, Negrean, Moisa și alții și am introdus în teren jucători care au evoluat mai puțin. De asemenea consider că ne-am refăcut plăcerea de a juca volei, am observat câteva slăbiciuni și câteva puncte forte pe care le vom exploata pe viitor deci putem spune că ne-am atins scopul în această deplasare.”

Punctele formației noastre au fost reușite de: Andrei Varga și Tudor Mocan câte 5, Mihai Popovici, 4, Claudiu Iov și Ștefan Verciuc câte 3 și Dănuț Neag 2 puncte

Pentru ”U” urmează o altă confruntare „de foc”, în Sala Sporturilor „Horia Demian” urmând să sosească principala contracandidată la titlu în acest an, Steaua București.

Comments

comments