Eșec în fața liderului

 Foto: Cristian Cosma/ www.upfoto.ro

Foto: Cristian Cosma/ www.upfoto.ro

Echipa masculină de handbal a CS ”U” Cluj s-a văzut înfrântă în fața liderului Seriei B a Diviziei A, CS Minaur Baia Mare. Handbaliștii antrenați de Radu Marc au cedat cu 20-30 meciul disputat vineri, 24 februarie, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” și care a contat pentru etapa a 15-a a campionatului.

Deși rezultatul final arată o diferență mare, tehncianul clujean a fost mulțumit de prestația  „alb-negrilor”:

„Noi ne-am ținut destul de bine, în minutul 52 aveau 3 goluri avans, problema este că noi nu am mai dat gol în ultimele minute. A fost o evoluție bună, eu sunt multumit de băieți cum s-au băutut cu Minaur. Dacă jucăm așa nu cred că ne va mai bate nimeni în rest. Acum pregătim meciul de la Craiova, care este important pentru noi, dar dacă o să jucăm ca și cu Minaur eu zic că nu o să avem probleme”, a declarat Radu Marc, antrenorul echipei Universitatea.

Cel mai bun marcator pentru echipa noastră a fost Alexandru Draia cu 7 goluri, acesta fiind urmat de Raul Barb cu 5 reușite.

Următorul meci pentru clujeni este programat sâmbătă, 4 martie, de la ora 12:00 în deplasare la Universitatea Craiova. Adversarii ocupă locul trei pe podium, cu 25 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj este pe locul 4 cu un punct mai puțin.

Comments

comments