Echipele de volei au cedat cu 3-2

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Ambele echipe de volei ale Clubului Sportiv Universitatea Cluj au pierdut cu scorul de 3 la 2 în confruntările disputate sâmbătă, 12 noiembrie, în cadrul etapelor de campionat. Voleibaliștii clujeni au primit pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” vizita formației Știința Explorări Baia Mare, iar după un meci echilibrat în care echipele au câștigat pe rând câte un set, elevii pregătiți de Romeo Lotei au pierdut cu 11-15 în decisiv. Partida a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A1, iar rezultatele pe seturi au fost următoarele: 25:19, 21:25, 27:25, 19:25, 11:15.

„Băieții au dovedit tărie de caracter revenindu-și după ultimul meci pierdut în deplasare. Au fost entuziasmați și de prezența din tribune, publicul dându-le aripi în unele momente mai grele ale meciului. Urmează un meci la Zalău la care nu mergem cu capul jos și rugăm publicul să se mobilizeze pentru următorul meci acasă”, a spus Bogdan Ungureanu, managerul voleibaliștilor clujeni.

De cealaltă parte, echipa de volei feminin a Universității Cluj a disputat deby-ul Diviziei A2 Vest în deplasare la UVT Agroland Timișoara în sala de sport a Facultății de Educație Fizică și Sport. După ce fetele antrenate de Daniel Banu au pierdut primele două seturi (25-18, 25-13) au reușit să revină spectaculos în joc adudecându-și următoarele două seturi (25-17, 25-23), însă au cedat în decisiv cu 15-7.

„Au o echipă puternică, iar sâmbătă ele au fost mai bune. Mergem mai departe și așteptăm să ne luăm revanșa la meciul de pe teren propriu”, a punctat tehnicianul clujencelor, Daniel Banu.

 

Comments

comments