Echipa masculină de tenis este campioană națională

Campionatul Național de tenis pe Echipe Seniori, masculin și feminin, a avut loc în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2019 la Centrul Național de Tenis din București.

Secția de tenis a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a participat cu o echipă la masculin, care a obținut medalia de aur.  Pentru a accede în primele patru echipe, „studenții” au jucat în prima zi cu Css 6 București, echipă pe care a eliminat-o. Apoi echipa noastră a câștigat meciurile cu CSM București și CS Dinamo București, ambele cu 4-3, iar jocul cu Tenis Club București a fost o formalitate, echipa noastră fiind deja campioana României.

Cu CSM București au fost trei meciuri foarte grele din șapte jucate, câștigate la limită de Alexandru Jecan în trei seturi, ultimul set în decisv tie-break, 7-5, și Adrian Barbu a avut același parcurs, iar la dublu, Barbu-Ignatik au avut 7-6 în ultimul set, meci decisiv.

Componenții echipei sunt: Alexandru Jecan (medaliat cu bronz la Campionatul Național Individual la proba de simplu și cu aur la proba de dublu), Călin Manda, Victor Cornea, Adrian Barbu, Răzvan Codescu, Mihnea Turcu și Ignatik Uladzimir.

„Au fost două zile grele, dar în același timp și frumoase doarece șansa a fost de partea noastră. Jucătorii noștri au luptat exemplar și ei sunt eroii acestui rezultat pe care îl dedicăm împlinirii a 100 de ani de la înființarea clubului Universitatea și tuturor fanilor clubului”, a declarat Liviu Titu Turcu, căpitanul nejucător al universitarilor.

Acesta este al doilea titlu de campioană națională obținut de echipa universitară, după cel din 2017.

Comments

comments